Gøre din ressource box en ICBM og eksplodere dine klik.

I de seneste år har mange mennesker lærte hemmelighederne af Search Engine Optimization. Flere og flere steder har set effekter artiklen indlæg har gjort for trafikken til deres websteder. Nogle har endda skabt websteder helt helliget leverer artikler, der kunne læses af deres website besøgende og har links, der kan føre til mange websteder, der er relateret til de emner og emner af artikler.

For eksempel kan websteder har mange artikler om en hel vifte af emner. Som en hjemmesidebesøgende læser de artikler, de har søgt efter de kan finde i slutningen af artiklen en ressource boks, der kan klikkes på at knytte dem til det websted, der har indsendt denne artikel. Artiklen ville naturligvis være i forbindelse med webstedet. Lad os sige, hvis artiklen er om roterende dæk på din bil, den ressource boksen kan føre til et link til et websted, der sælger dæk eller reservedele til biler.

En ressource boks er, hvad du normalt finder i slutningen af en artikel. Dette bør indeholde navnet på forfatteren, en kort beskrivelse af forfatteren, en kort beskrivelse af den arrangerende websted og et link. Hvis en læser kan lide, hvad de læser, de måtte have ønske om at finde ud af hvor artiklen kom fra, og Læs mere om emnet. Ressource boks vil være deres link til kilden til artiklen, og dette vil lokke dem til at gå til webstedet og gøre nogle mere læsning eller forskning til emnet eller emnet de er interesseret i.

Men som selve artiklen artikel ressource box skal også være iøjnefaldende at få fat i den opmærksomhed og interesse for læseren. Mens ressource bue omfatter kun en lille plads, giver de rigtige søgeord og indhold til din ressource box vil give mere opmuntring for læseren at besøge dit websted.

Nu ved vi, hvad artikel ressource kasser er, hvad er fordelene ved at have en god ressource boks? Primært sin drive trafik til dit websted. Mange steder vil tillade artikler skal placeres i deres websteder, fordi de kan gøre brug af artikler til at fylde deres sider. De får også tilknytning til andre websteder, der kan være til gavn for dem så godt. For den pensionstegnende websted, når du får folk til at klikke på din ressource box, generere du trafik, der kan tælles på som potentielle kunder.

Så hvad ville blive anset for godt indhold til din ressource box? Grundlæggende er det nøgleord, lære om de korrekte søgeord, som folk søger primært for. Der er mange værktøjer, du kan finde gratis på internettet, der kan hjælpe dig til at bestemme hvilke søgeord til brug.

Ressource kasser kan også gøre brug af al den kreativitet, du kan administrere. Du får kun en lille plads til din ressource box, så du bør gøre mest muligt ud af det. Forsøge at fange opmærksomheden af dine læser med ressource box indhold, der kan gøre dem tage et andet look. I modsætning til TV-annoncer behøver du ikke visuelle hjælpemidler til at køre dine point hjem. Men du har magt af fantasien af din reader. Med det rigtige indhold, kan du gøre dem tænke, være nysgerrig og besøge dit websted.

Et andet tip er at bruge søgeord, der bør være relateret til dit websted. Ikke vildlede dine potentielle besøgende på webstedet. Opbygge din troværdighed, så flere mennesker bliver lokket til at besøge dit websted og gennemse hvad du har at tilbyde. Gøre folk klikker på din ressource box ved at give ressource box indhold, der gør et uudsletteligt indtryk. Du får kun én chance for at ‘wow’ dem og hundredvis af chancerne for at afvise dem.

Undervurder aldrig kraften i den ressource boksen. Det er muligvis lille i størrelse, men de vil give en betydelig støtte i at skabe trafik til dit websted. En kedelig ressource boks, som en kedelig artikel, vil aldrig få arbejdet gjort af lokke læserne til at besøge dit websted. Gør det sjovt og være kreativ, men samtidig vise at du har meget at tilbyde. Er det for meget at bede om noget, der ikke kunne passe et afsnit? Ja og nej, der er mange tips og vejledninger, der kan hjælpe dig i at gøre dette, det første skridt er at indse, hvor vigtigt en ressource box er i at gøre folk beslutter at klikke på dit link og rettes til dit websted.

Og endelig, et meget vigtigt punkt. Som artikel directory ejer bedrøver det mig, at så mange forfattere skrive gode artikler, og derefter undlade at tilføje et korrekt formaterede link i deres ressource boks. Jeg forestiller mig dem tilbringe timer producerer en A + artikel og derefter 2 minutter på den ressource boksen. ALTID sørg for link i din ressource box fungerer. Hvis du ikke gør, og linket virker ikke, du er usandsynligt, at nogensinde få nogen besøgende fra denne artikel, og al din tid og indsats vil have været

spildt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.