Baby har brug for et nyt par sko

Babys første Nikes kan være helt bedårende, men er de nødvendige? Ifølge de fleste eksperter- og ikke bare moderne dem, men i mindst de sidste 30 år – babyer ikke behøver sko, indtil de er oppe og omvandrende omkring. Selv på det tidspunkt, er det godt for de little tikes at komme i masser af barfodet tid så de vænne sig til deres balance og hvordan deres lille toesies arbejde.

Stadig, når de bruger mere tid på deres fødder end på deres knæ, det er tid til at få dem ind i et par sko, hvis for ingen anden grund end at beskytte dem fødder fra skoddede tæer og andre skader. Så, hvilken slags sko skal du wrap dem ædle fødder i?

Bestemt ikke de gammeldags hårde såler læder lace-up sko, der var beregnet til at træne’ ‘ baby fødder til at vokse ordentligt. Børnelæger anbefaler bløde sko, der bevæger sig med barnets fødder. Sålerne skal være skridsikker at forebygge faldulykker, men fleksibel nok, at de bøje som baby skridt ud på hans egen. Springe high-tops, medmindre de er fleksible nok til at bøje med barnets ankler og fødder. Vælge naturmaterialer, at trække vejret for at holde fødder fra sveden og bliver utilpas.

Den rette pasform til barns første sko er også vigtig. De bør ikke binde eller irriterer overalt, så shop når du har fået masser af tid til at lade den lille en gang rundt i butikken, iført sko du tænker på at købe. Slip en pinkie i på hælen mens baby stående – der skal være plads nok mellem sko og den munchkin hæl tillade din pinkie eller en blyant til at glide i let. Også binde og løsne sko et par gange – hvis du Vælg spænde sko – for at sikre at snørebånd er længe nok til at binde nemt. Snørebånd er ikke en nødvendighed, selv. Eksperterne er om ligeligt fordelt på om slips sko eller Velcro er bedre, med ingen entydig ‘bedste’. Vælge, hvilken du bedst kan lide. Snøret sko er meget mere tilbøjelige til at være tilbage på – men Velcro tilskynder uafhængighed, fordi det er så meget nemmere at mestre.

Udover picking en tid for din shopping tur, når du har tid til at lade dit barn gå lidt rundt, tid dit besøg til sko butik for efter en lur, når den lille man er udhvilet. Skal du huske, også, at barnets fødder svulme lidt sent om eftermiddagen, ligesom din gør. Butikken passer senere i dag for at sikre at du får sko der på alle tidspunkter af dagen.

Som dit barn vokser og bliver mere aktive, kontrollere anfald af hans sko mindst en gang om måneden. Du kan planer om at købe nye sko om hver tre til seks måneder bare på grund af gennemsnitlig vækst, men også være parat til at erstatte sko, hvis de er slidte, sålerne er revnet eller de har huller i dem.

Og hvis du har jeres hjerte opsat på babys første Nike ‘s? Shoppe rundt – er du sikker på at finde dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.