At have problemer med at finde billigere billetter? Easy Tips viser dig hvordan.

Uanset om du rejser på business eller fornøjelse du vil altid finde den billigste rejse tilbud tilgængelige. Leder du efter billige flybilletter eller busbilletter kan være nemmere end du tror.

Dit første spørgsmål er, hvilken transportform du ønsker for at rejse med. Når du har besluttet, så er du klar til at begynde at forske forskellige rejsetilbud. Hvis du har besluttet dig rejser med fly er der masser af konkurrenter til at sammenligne beskæftiger sig med. Nogle flybilletter kan være temmelig dyrt, så ikke tage det første tilbud, som du finder.

Gør dit hjemmearbejde og bruge dine ressourcer til at finde måder at spare penge på din rejse. Der er mange websteder, der vil vise du satser på flere forskellige flyselskaber. Efter du har sammenlignet alle priser og du stadig ikke tilfreds med de billigste tilgængelige billetter kan der stadig være en anden mulighed. Nogle rejser websteder vil tilbyde dig en mulighed for at navngive din egen pris. Tricket til dette er ikke at foreslå en pris, der er 50% lavere derefter den foreslåede pris. Dette vil helt sikkert falde dine chancer for at få en billigere billet. Du vil aldrig gå mindre end 40% off. Et eksempel ville være, hvis en foreslået billetprisen for en rundtur var $400,00 du ikke ønsker at foreslå en pris for noget under $260.00. Alt efter skatter og afgifter ville være omkring $290.00 eller deromkring. Hvis du er god til at navngive din egen pris kan du spare op til en hundrede dollars, og nogle gange mere på dine billetter.

Spare penge på busbilletter kan være lige så let. Når du har fundet en bus luftfartsselskab nær du finde ud af, hvilken type af tilbud kunne de have. Nogle gange kan du spare penge på din busbillet hvis du køber det på forhånd. Afhængigt af busselskabet kan du gemme næsten halvdelen af regelmæssige udgifterne til en bustur, hvis du køber dem online og mere end en uge frem. Der kan også være nogle andre tilbud kan du finde såsom gratis følgesvend billetpris på korte ture, pensionist rabatter, og nogle børn under en vis alder kan ride gratis. De fleste mennesker tror ikke på at tage en bus, når de planlægger at rejse langt. Men det du har planer om kun gå en kort afstand, vil du sandsynligvis spare flere penge, hvis det er en mulighed for dig.

Når du ønsker for at rejse skulle det sætte et hul i din pung. Efter alt hvad du ønsker at spare så meget som du kan, så du vil have ekstra lommepenge under din rejse. Bare husk at finde rabatbilletter til din næste tur kan være lettere, så du oprindeligt troede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.