Tips til at vælge og bruge en stige

En stige er et vigtigt medlem af enhver husholdning, især hvis du er en praktisk-orienterede person. Blive til lakering, rensning af tagrender, eller beskæring et træ, det er meget vigtigt at finde en stigen korrekt passer til dine behov.

Det første råd er at tage et minut til at overveje visse faktorer, som vil hjælpe dig få mest ud af dit køb. De vigtigste faktorer er overordnet kvalitet, størrelse og belastning kapacitet.

1-kvalitet: det er indlysende, men stadig vigtigt at huske på. Ud over at tage dig til højderne, skal en stige være pålidelig. Jo, vil det holde du flere fødderne væk fra jorden, så din fysiske integritet er på spil. Med andre ord gå ikke enten til det billigste, du kan finde på hardware butik eller en brugt gammel stige på sparsommelighed butik. Altid kigge efter kendte mærker, især dem, der tilbyder lang eller bedre, livstidsgaranti.

2-størrelse: ingen stigen er godt, hvis det er for kort eller for langt. Sørg for at du får den rigtige størrelse ved at overveje dine behov. Hvis den maksimale højde, som du behøver for at nå er mindre end 20′ vil du være bedre tjent med en standard trappestige. Vælg en trappestige, der er omkring 4 fødder lavere end din ønskede maksimale rækkevidde. For eksempel, vælge en 10-fods trappestige, hvis du skal nå 14 fod. For højere højder skal du en forlængelse stigen. Som en tommelfingerregel, købe en udvidelse stige, der er 2 fod højere end den maksimale højde, som du behøver for at nå.

3-lasteevne: lasteevne er vigtigt for det rigtige valg. Den samlede bæreevne skal indeholde din egen vægt plus vægten af værktøjer og materialer du medbringer. Op til 250£. omtales normalt som Type 1, og er passende til almindelige pligter i hjemmet, såsom væg og loft maleri, små rettelser og lignende. Op til 300 lbs. er Type 1A, er god for tungere opgaver, generelle kontraherende og vedligeholdelse af bygninger. Endelig Type 1AA rummer op til 375 lbs., og er normalt reserveret til ekstra tunge af kommerciel eller industriel karakter.

Til slut, et par ord om vores foretrukne stigen, den lille gigant Ladder System. Dette er multi-purpose, robust og velbygget stigen. Nem at indstille og opbevare, den lille gigant bliver leder af markedet og tilbyder livstidsgaranti for garanteret tilfredshed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.