Lån er en livsredder i lejeboligjagten

Der er delte meninger om bordet, hvis man tager kviklån op som aftenens samtaleemne. For nogle er det en farlig fælde, der leder til unødvendig gæld, for andre er det en livsredder, når indkomsten ikke helt rækker til livets nødvendigheder. Diskussionen fører ingen steder. Alle har ret. Et kviklån fra voreslån.dk kan ligesåvel være en unødvendig fristelse, som det kan være den bedste mulighed for at komme videre med sine drømme.

Midt under lejeboligjagten

For mange studerende og andre, der ønsker at bo i landets storbyer, kan drømmen om det søde byliv hurtigt begynde at visne lidt, når man ser de alenlange ventelister til lejeboliger. Det kan tage år at få den bolig man ønsker sig. Har man hund eller børn og kræver mere plads eller specielle regler, bliver det kun sværere. Løsningen er for mange at droppe ventelisterne for almene lejeboliger eller endda studieboliger, og søge andetsteds. Endelig finder man drømmeboligen og alt er perfekt, bortset fra at det samlede beløb til indskud og forudbetalt  leje er svimlende højt.

Kviklånet kan være den bedste mulighed, når man står og mangler penge med det samme. Boligudlejere venter ikke en måned eller to på, at du får løn eller SU nok skrabet sammen til indskud. Kviklånet får du svar på med det samme, og pengene står på kontoen indenfor få dage.

Tænk dig om, før du låner

En ny bolig er en nødvendighed, når man gerne vil eller er nød til at flytte tættere på skole, arbejde eller familie. Jagten på en lejebolig er hård, og man kan være nød til at slå til med det samme. Men, er det muligt for dig at vente, så tænk dig om før du låner penge. En god tommelfingerregel er, at du skal kunne se enden på din gæld, allerede før du låner pengene. Det vil altså sige, at du skal kunne se, hvornår pengene er tjent ind igen, og hvor hurtigt du realistisk set får gælden afbetalt. Lån ansvarligt og der er slet intet farligt ved kviklån.

Pas til gengæld på med at låne penge til løbende udgifter, som du ikke har andre løsninger på. Hvis du for eksempel finder drømmeboligen, men ikke tjener nok til både husleje og mad, så er kviklån ikke løsningen. Det er et nyt job, eller en anden bolig. Hvis du ikke kan betale din gæld af, ender du med store renter og dit navn i RKI. Står du først der, bliver det svært at låne penge igen.

Drømmesofaen og bordopvaskeren

Når drømmeboligen er fundet sker det selvfølgelig til tider at der mangler nogle ret essentielle møbler i lejligheden. Her gælder præcis det samme. Tænk dig om før du køber og vær sikker på, at du kan se enden på din gæld. Når det så er sagt, så er der intet i vejen for at få købt sofaen med det samme, hvis man ikke lige er fan af, at sidde på puder i stuen. Kviklån kan blive din livsredder, hvis du gør det rigtigt.