Top 10 Tips Til At Købe En Trampolin

November 20, 2019

Check out Rektangulær Trampolin! Denne underjordiske trampolin er den eneste rektangel trampolin på denne liste, fordi det er svært at finde et rektangel, trampolin, endnu sværere at finde den i jorden rektangel trampolin. Som jeg allerede har sagt, de kommer i forskellige størrelser, og jeg ønsker at vise dig de mest populære dem, den runde i jorden trampolin modeller og en square underground trampolin. Ud over, at jorden trampoliner er mere udfordrende, fordi du er nødt til at sikre trampolin til jorden, hvilket ikke er så let, som det ser ud. Som du kan forestille dig, i jorden trampolin omkostningerne er højere end de traditionelle på grund af installationen, så jeg vil anbefale det kun for folk, der er praktisk og erfaring med at arbejde i jorden, og mennesker med en sund økonomi, der kan hyre en professionel til at installere jorden trampolin.

Efter alt, er du nødt til at grave en stabil hul, der ikke vil falde ned i løbet, selv efter at hele begravet trampolin installation. Installere en ramme til det bedste dunks, vi nogensinde har set, eller endnu bedre, tilføje nogle pool nudler på din trampolin fjedre til at holde det ekstra sikker og smuk. Basketball hoops er en perfekt tilføjelse til enhver trampolin struktur, som hoppen på trampolin måtten giver al den styrke, du har brug for at gøre nogle fantastiske slam dunks! Før du begynder at grave, så sørg for at udvælge det perfekte sted i din baghave. Tillykke! Hvad en baggård! Hvis du vil have en trampolin, som ikke skiller sig ud i din baghave, kan du nemt vælge den i jorden model.

Hvis du tænker, kan du sætte en almindelig trampolin i jorden, du kan, men jeg ville ikke anbefale det, fordi du bliver nødt til at foretage store ændringer på trampolin, og omkostningerne vil kun gå op. Er I Jorden Trampoliner Sikrere End Almindelige Modeller? Hoppe på trampoliner kan resultere i et fald på 3-4 meter fra toppen af en hoppe på jorden, eller et fald i suspension fjedre og ramme. Jo flere kilder en trampolin er det bedre bounce du kan typisk forvente at se. Et hjem er ikke komplet uden en I Jorden Trampolin! Som navnet siger, er den i jorden trampolin er en særlig type af trampolin, der installeres i jorden, så kun rammen og hoppe på måtten over overfladen.

Hvor Meget koster En I jorden Trampolin Koste? Stærk, pålidelig, godt bygget og designet, JumpSport Classic er den bedste udendørs trampolin til at opfylde dit budget til 5 år for sikker brug. Alle Skywalker Trampoliner, tilbehør og komponenter, der opfylder eller overstiger sikkerhed standarder, der skitseres af ASTM. Sikkerheden kabinet bruger buede stænger, som også er lavet af stål, og de sørge for, trampolin til nedgravning at det er op og stramme hver anden af de trampolin session for dine børn. 3) Sætte trampolinen i hul – og sørg for, at rammen er på den rigtige højde, hvilket betyder, at det skal være i niveau med overfladen. Det kan tage op til 15 sten i vægt og leveres med en bærepose, der betyder, at du kan folde det væk eller vogn rundt til en vens hus.

Den gode ting er, at den kommer i to størrelser, men du er nødt til at være sikker på, at den størrelse, du ønsker, er på lager, så du kan bestille det. Når det kommer til den sunkne trampolin sikkerhed, den eneste måde, jeg kan sige, at de er 100% sikrere er, at de ikke er hævet fra jorden, så du ikke kan komme til skade på vej ind eller ud af trampolin. Bare grave et hul, der er baseret på størrelsen af den trampolin, du allerede ejer, og i et par korte skridt (bare følge denne hurtige og nemme tutorial fra Alle Ting, Thrifty), vil du have en alle, der er nedsat i henhold til $300. Du kan vælge dem med størrelsen eller formen og til at beslutte hvilken en der er bedre, læs mine anmeldelser nedenfor. 3. Betyder størrelsen noget?