Ikke nøjes med uden at lave flybillet

Hvis du er ligesom mig, du elsker at rejse. Du ser verdens steder som intet mindre end potentielle destinationer for din næste eventyr. Du har uden tvivl venner og familiemedlemmer, der tror, du er skør, endnu du fortsat rejser verden med undren af et barn og med håb om, at du bliver mere som folk i verden, at du opfylder i hvert nyt sted du besøger. Jeg har været fuld af eventyr og gå på ture rundt omkring i verden for langt over et årti nu, og en af de største ting jeg sørge for hver tur er, at jeg har fundet lav flybillet.

Selv om det er rigtigt, at verden rejser er blevet betydeligt mere rimelig og doable for den gennemsnitlige verdensborger, det er rigtigt at at finde lav flybillet er noget som ikke har alle verden rejsende lært at gøre meget godt. I virkeligheden, kender jeg utallige venner, der stadig kalder op lokale rejsebureau eller flyselskab i deres ferieplanlægning. Smart verden rejsende kender betydningen af at finde lav flybillet og de ved ofte, hvordan man gør det bedst.

Efter booking billetter til Englands årlige Chelsea Flower Show for 15 år siden, en tæt ven berejste af mine Lo, da hun hørte prisen, jeg havde betalt for flybillet. Jeg var fornærmet i første omgang og irettesatte sin latter ved at sige, at jeg havde fundet lav flybillet det bedste, jeg vidste hvordan. Det var netop hende punkt, hun sagde, at jeg ikke vidste, hvor selv begynder på udkig efter ægte lav flybillet.

Hun begyndte at undervise mig tricks af handelen for at finde lave flybillet for alle i mit eventyr. Hun og jeg var meget ens i, at vi ville gå næsten overalt på dråbe af en hat bare for at se og opleve noget nyt. Så hun vidste, at jeg skulle være instruced om, hvordan du finde lav flybillet, fordi jeg ikke var ved at lade selv de højeste flybillet stoppe mig fra at se noget havde jeg sendt min sind på.

I årene efter denne samtale med min ven har jeg lært nogle teknikker til at finde lav flybillet. Faktisk, som forfatter og journalist for et stort rejsemagasin, er det nu min sekretær job at finde mig lave flybillet for alle mine rejser. Nogle gange kan jeg endda overbevise hende at finde lav flybillet til eventyr jeg tage min familie på så ofte jeg kan.

Internettet er langt den bedste ressource for folk på udkig efter lav flybillet. Gør en simpel søgning vil gøre det muligt for dig at finde en overvældende mængde af websteder, der vil forsøge at sælge dig lave flybillet. Snak med andre rejsende og få råd om hvor de skal lede, og hvad de skal købe. Rejser kan være fantastisk og lav flybillet kan gøre det endnu bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.