Efter skoleaktivitet for den hyperaktive barn

ADHD refererer til attention deficit hyperactivity disorder. De fleste børn der

lider af denne lidelse lider af attention problemer samt hyperaktivitet. Forældre til disse børn er udmærket, uopmærksomhed og hyperaktivitet fortsætter hele dagen. Holder sådan børn optaget efter skoletid kan være så svært som at holde dem sikkert i løbet af skoledagen.

Det første skridt samtidig med at vælge rigtige efter skoleaktivitet til dit barn er at forstå, hvordan ADHD påvirker ham. Er dit barn interesseret i sport? Er han sat ud af den voldsomme konkurrenceevne, eller er han finder det svært at få andre holdkammerater? Dit barn vocalize hans følelser, eller er kommunikation et problem?

For et barn lider af ADHD, er motion altid gavnligt. Motion tager oppe den ekstra energi og hjælper til at stimulere hjernen. Team aktiviteter lære sociale færdigheder og disciplin. Men hvis dit barn viger holdsport, kan du kigge på aktiviteter som dans, cykling, svømning og gymnastik. Kampsport ikke kun lære teknikker til selvforsvar, men også undervise selvkontrol og tålmodighed.

Hvis dit barn viser aversion til sport og viser tilbøjelighed til fine arts, skal du se på nogle andre muligheder. Handler klasser er en vidunderlig form for kreativ motion. Det giver også barnet med rig mulighed for at udvikle sine sociale færdigheder. Musik, kunst eller dans kan hjælpe barnet til at holde sig travlt beskæftiget og underholdt.

Hvis barnet ikke er interesseret i nogen af ovenstående, så kan du ham at slutte sig til en drengespejdere club eller andre samfund orienteret klubber, der fylder socialt arbejde. Rengøring en park, sætte et show, er at hjælpe i en høj alder hjem forskellige aktiviteter, der kan vække barnets interesse.

Uanset hvilken form for aktivitet du vælger, Sørg for at du overvåge dit barns fremskridt med jævne mellemrum. Hvis du føler, at der ikke er nogen fremskridt, skal du muligvis ændre aktiviteten. Noget, der øger dit barns selvværd er god. Du kan trække på hjælp fra coach eller lærer at vurdere dit barns udvikling.

Der er visse aktiviteter, der er skadelige for et barn lider af ADHD. Computer- og videospil er et klart nej. Da disse spil behøver ingen interaktion, børn vil føle sig meget mere isoleret. Disse børn er det også svært at skelne mellem gode og de dårlige budskaber. De kan derfor have en tilbøjelighed til at holde sig til meddelelser, der ikke er nødvendige. Spil, der har brug for barnet at sidde og vente på sin tur tålmodigt beskatte hans tålmodighed og bliver ikke en succes.

Selv om du ønsker disse børn at være så tæt på normal som muligt, vil forstå deres behov og grænser hjælpe dig vælge rigtige efter skoleaktivitet – som opfylde, trættende samt udfordrende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.